Menu Sluiten

Keuring Zonnepanelen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over keuring zonnepanelen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Keuring Zonnepanelen

Duurzame energie | Zonnepanelen | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuring zonnepanelen

news covid we blijven u veilig bedienen meer info fr de en klantenportaal klantenportaal ontkoppeling contact offerte en bestelling epccertificaat elektrische keuring gecombineerde aanbiedingen stookolietank keuring qa jobs fr nl en une question gratis infocertinergie.be de conformiteit van de zonnepaneleninstallatie een garantie voor de veiligheid juni actualiteit elektriciteit een nieuwe zonnepaneleninstallatie of extra panelen op uw bestaande installatie zorg ervoor dat alles conform is keuring zonnepanelen schatting aanvragen Hebt u beslist om zonnepanelen te installeren of hebt u ze net geplaatst dan heb je de juiste keuze gemaakt naast de voldoening om uw eigen energie te produceren en deel te nemen aan de lage energie uitstoot van ons land verbetert u ook de energiescore van uw epc. Als u uw panelen nog niet hebt genstalleerd moet u er rekening mee houden dat het verboden is ze op een asbest dak te plaatsen. U moet het asbest eerst laten verwijderen door een erkend bedrij.

skip to content home installatie onderhoud service over ons blog contacteer regio melding van zonnepanelen bij netbeheerder by sander algemene info melding van zonnepanelen bij de netbeheerder iedereen die zonnepanelen plaatst moet deze aanmelden bij de netbeheerder. Alleen op deze manier kan de netbeheerder het net goed beheren. Ze moeten namelijk weten waar er lokale productie van energie is. Deze netbeheerder is in heel vlaanderen fluvius met uitzondering van brussel waar dit sibelga is. In veel gevallen zal het de installateur zijn die deze melding voor je zal uitvoeren. Is dit niet het geval of doe je dit liever zelf dan kan je dit artikel als leidraad gebruiken. In dit artikel zal ik de melding van zonnepanelen voor particulieren met een systeem kleiner of gelijk aan kva behandelen De kosten van keuring zonnepanelen Deze melding is verplicht en moet ten laatste dagen na de keuring van het systeem uitgevoerd worden. Keuring zonnepanelen om de zonnepanelen.

Feiten over Keuring zonnepanelen

overslaan en naar de algemene inhoud gaan hoofdmenu home wie zijn we nieuws faq links contact elektrische keuring bij verkoop van een woning energieprestatiecertificaat epc elektrische keuring van een nieuwe installatie elektrische keuring van een tijdelijke werfinstallatie elektrische keuring bij verzwaring van de installatie elektrische keuring van een zonnepanelen installatie keuring water binneninstallatie keuring riolering keuring van een ondergrondse of bovengrondse mazouttank speciale prijzen immo notaris epcer elektricien nieuws gezien de laatste ontwikkelingen in verband met het coronavirus covid is er een beperkte dienstverlening. Om de verspreiding van het coronavirus te verhinderen worden de opdrachten uitgesteld. De binnenkomende opdrachten zullen worden ingeboekt. Van zodra mogelijk wordt u gecontacteerd om de opdracht in te pl.