Menu Sluiten

Modulerende Thermostaat

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over modulerende thermostaat kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Modulerende Thermostaat

Dakwerken | Duurzame energie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Modulerende thermostaat

produkten info regeling climatisatie centrale verwarming ventilo s koeling materiaal electrisch automatisatie vervanging pompen merken satchwell it controlli setpoints imp kmp electrica otter controls ioventa sunvic categorien thermostaten ddc regelaars regelaars voelers flowswitch drukschakelaars hygrostaten servomotoren kleppen promo nettoprijs btw excl bf pomp vac draad verwarming en koeling max debiet m u max opvoerhoogte m werking snelheden jaar waarborg promo nettoprijs btw excl bf weersafhankelijke regelaar de kit omvat de regelaar de voelers buiten water versie voor ketels kaskade re bf versie met modulerende driewegklep en servomotorinbegrepen of bf promo nettoprijs btw excl bf modulerende triacs kwatt fdtri driefase vac ingang v ma voelers ruimte kanaal versie kwatt fdtri bf versie kwatt fdtri bf promo nettoprijs btw ex.

stoom isr ist warme lucht thermische olie warm water waterbehandeling onderhoud herstelling installatie de eutherm is een volautomatische generator van gestuwde warme lucht en kan uitgerust worden met een gasbrander of een brander op lichte stookolie. De eutherm is verkrijgbaar in een ntraps tweetraps en modulerende versie modulerende thermostaat informatie inwinnen De tweetraps en modulerende versie zijn uitgerust met een bijkomende regelaar voor de sturing van de brander. Constructiekenmerken de ruime verbrandingskamer laat een lage thermische belasting toe voor de gebruikte branders. Ze zijn geoptimaliseerd om het hoogste r endement te realiseren de kruisstroompijnpenwarmtewisselaar heeft een grote actieve oppervlakte en is uitgerust met turbulatoren. Hij is geoptimaliseerd om het hoogste rendement te realiseren. afhankelijk van het model zijn er tot centrifugale ventilatoren. De venti.

Informatie over Modulerende thermostaat

nl fr home gas gesloten verbranding inbouw met ventilator inbouw met convectie hangend vrijstaand vrijstaand radiatoren open verbranding inbouw met ventilator vrijstaand radiatoren mazout inbouw vrijstaand hout inbouw vrijstaand webwinkel onderdelen downloads vacatures well straler industrielaan erembodegem t f infoatwellstraler.be open verbranding deze worden uitsluitend aangesloten op een schoorsteen en nemen de lucht voor de verbranding uit de ruimte waarin ze staan. De wet voorziet dat wie een open toestel installeert ook een verluchtingsrooster moet plaatsen in dezelfde ruimte om de toevoer van verse lucht te verzekeren. Ze zijn voorzien van een thermische terugslagbeveiliging ttb bekijk ook eens modulerende thermostaat Deze schakelt het toestel uit bij onvoldoende trek of terugslag in de .