Menu Sluiten

Zonnepanelen En Zonneboiler

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over zonnepanelen en zonneboiler kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Zonnepanelen En Zonneboiler

Dakwerken | Duurzame energie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonnepanelen en zonneboiler

alles over zonneenergie we zijn altijd op zoek naar milieuvriendelijke groene alternatieven en zonneenergie is er hier n van. Gebruik maken van de zon is een slimme manier om energie te genereren. Immers schijnt de zon altijd zonnepanelen en zonneboiler vlug rendement Zelfs op de meest bewolkte winterse dag is de zon aanwezig. Deze mag dan verscholen zijn achter wolken maar desalniettemin kan er van de zon gebruik gemaakt worden voor energie. Op meerdere manieren kan er gebruik gemaakt worden van zonneenergie. Er zijn meerdere toepassingen te bedenken. De twee bekendste voorbeelden hiervan zijn zonnepanelen en zonneboilers. Hieronder kun je meer lezen over zonneenergie en de toepassingen waarvoor het gebruikt kan worden. Hierbij gaat het specifiek om de meest gebruikte toepassingen van zonneenergie waarbij het gaat om zonnepanelen en zonneboilers. Getoond wordt h.

logo over cpc wie zijn wij onze visie onze missie de toekomst referenties prive referenties industrie contact producten zonnepanelen zonneboilers led verlichting infrarood verwarming laadpalen voertuigen emobility energy audits solaredge offerte partners warm water voor alle doeleinden met een zonneboiler van sanitair tot vloerverwarming een zonneboiler levert het allemaal een zonneboiler beperkt zich niet tot het verwarmen van sanitair warm water. Een toepassing die meer en meer zijn weg vind is een zonneboiler toe te passen als voorverwarming of hoofdverwarming van vloerverwarming systemen. Daar de water temperatuur van een vloerverwarming slechts a graden is komt een zonneboiler perfect in het plaatje te staan Het uitpluizen van zonnepanelen en zonneboiler Speciaal de zonneboilers welke met heatpipes werken en enkel zonlicht nodig hebben .

Notie over Zonnepanelen en zonneboiler

stuur ons een e mail naar infotelcom.be of bel ons op downloads vacatures nieuws contact diensten zonnepanelen zonnepanelen plaatsen omvormers montage zonnepanelen netaansluiting zonnepanelen rendement zonnepanelen zonnepremie thuisbatterijen airco verwarming warmtepompen zonneboilers warmtepompboilers condensatieketels slimme energie laadpalen elektriciteitswerken autonomie isolatie dak zolder of vloerisolatie spouwmuurisolatie omkeerdak kelderisolatie nutsvoorzieningen hoogspanningscabines service over telcom referenties zonnepanelen isolatie verwarming nutsvoorzieningen slimmeenergie online afspraak offerte aanvragen diensten zonnepanelen thuisbatterijen airco verwarming slimme energie isolatie nutsvo.