Menu Sluiten

Aanbod Zonnepanelen Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over aanbod zonnepanelen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Aanbod Zonnepanelen Antwerpen

Bouw | Duurzame Energie | Zonnepanelen | Isolatie | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod zonnepanelen antwerpen

statement home meerwaarde aanbod op zoek over ons contact statement home meerwaarde aanbod op zoek over ons contact te huur ruim appartement met slaapkamers en tuin aanbod zonnepanelen antwerpen passend voor uw onderneming adres congresstraat antwerpen een ruim appartement met slaapkamers en een tuin wat wil je nog meer in het midden van de stad vlakbij het centraal station de zoo en het winkelhart van antwerpen ligt dit splinternieuwe appartement. Je stapt binnen in de grote woonruimte met volledig genstalleerde open keuken. hier maak je jouw gezellige stek met plaats voor een ruime zithoek en een grote tafel waaraan je vrienden en familie met plezier verwelkomt de slaapkamers liggen achteraan het gebouw. een goede nachtrust of een fijne thuiswerkplek is verzekerd verder heb je nog een luxueus ingerichte badkamer met bad inloopdouche en dubbele lavabo een apart toilet met handenwasser en een technische bergruimte waar je de wasmachine en droger kan plaatsen. Bijkomende pluspunten zijn de zonnepanelen die werden genstalleerd de zuinige condensatie cvketel epc met alabel een overdekte fietsberging op het gro.

ons aanbod over matexi jobs contact fr nl en everybody deserves a great place to live ons aanbod te koop investeren evenementen onze troeven inspiratie over matexi ons verhaal wie zijn we referentieprojecten investor relations pers jobs vacatures werken bij matexi young professional program matexi neighbourhood studio contact contact fr nl en te koop investeren evenementen onze troeven inspiratie ons aanbod over matexi jobs contact fr nl en indrukwekkend wonen in een iconisch gebouw antwerpen antwerp tower indrukwekkend en metropolitaan wonen een unieke locatie in het hart van centrum antwerpen appartementen en penthouses zowel voor investering als eigen bewoning absolute privacy frankrijklei antwerpen contacteer ons met de antwerp tower zet matexi de operabuurt op de kaart. Matexi koppelt een jarenlange expertise en knowhow aan de inzichten en inspiratie van architect wiel arets. Een visie die in intense samenwerking met de stad antwerpen werd vertaald naar een metropolitaanse woontoren. Appartementen en penthouses met ramen van vloer tot p.

Kennis over Aanbod zonnepanelen antwerpen

inbraakbeveiliging domotric leuven domotric home over ons aanbod realisaties producten contact home over ons aanbod realisaties producten contact cls ukanimationslideleft delay cls ukanimationslideleft delay aanbod inbraakbeveiliging algemene elektriciteitswerken poortautomatisering zelf electriciteit leggen cls ukanimationslideright delay cls ukanimationfade delay inbraakbeveiliging en brandbeveiliging zijn belangrijk voor het beschermen van uw gebouw en de mensen erin voor jouw inbraakbeveiliging en brandbeveiliging werk met topinstallaties en een erkende installateur bent u geïnteresseerd in de prijs van aanbod zonnepanelen antwerpen Veiligheid gaat boven alles waarom de juiste brandbeveiliging of inbraakbeveiliging kan ongewenste bezoekers afschrikken en waarschuwen waar en wanneer er brand dreigt uit te breken. Als erkend installateur van beveiligingssystemen beschikt domotric in leuven over jarenlange ervaring en de nodige knowhow om uw woning of bedrijf tegen al deze gev.